CONSTRUCTII FEROVIARE MURES SA Targu-Mures este o firma dinamica si profesionista care ofera clientilor sai servicii de calitate in domeniul constructiilor feroviare.

Avand garantia experientei de peste 14 ani in acest domeniu, cu dotarile necesare si personal specializat suntem in masura sa abordam servicii feroviare critice pentru care dispunem de autorizatie si agremente AFER.

CONSTRUCTII FEROVIARE MURES SA cu sediul in Targu-Mures, str. Cernei, nr.21, judetul Mures, a fost infiintata in 03.06.1999. Capitalul social subscris este in valoare de 93.252,50 ron - capital integral privat.

CONSTRUCTII FEROVIARE MURES SA este inregistrata la Camera de Comert si Industriei a Romaniei Judetul Mures, sub nr. J26/364/1999, Codul Unic de Inregistrare la Registrul Comertului RO 11814659.

CONSTRUCTII FEROVIARE MURES SA ofera stabilitate si echilibru intr-un mediu economic imprevizibil si preia din sarcina dumneavoastra acele activitati si domenii in care demonstreaza prin fapte, profesionalism si responsabilitate, o maxima competenta. Rezolvarea oricarei probleme implica o organizare specifica si o abordare structurata care sa conduca la solutia optima, generatoare de maximum de beneficiu in conditiile date. Oferta in domeniul constructiilor este ampla si acopera practic toate nevoile unui potential client.

Ne-am adaptat in permanenta metodologia si serviciile astfel incat sa putem raspunde cerintelor ulterioare ale clientilor in timpul derularii proiectelor. Personalul CONSTRUCTII FEROVIARE MURES SA este format din ingineri specialisti pentru a executa lucrari de cea mai buna calitate.

Conducerea societatii este asigurata de catre:

 • Administrator – jr. Dicui Delia
 • Director General – ing. Mera Alexandru
 • Director Tehnic – ing. Samarghitan Petru


DOMENIUL DE ACTIVITATE

CONSTRUCTII FEROVIARE MURES SA are dreptul sa furnizeze, in calitate de furnizor feroviar, urmatoarele categorii de produse si/sau servicii feroviare critice:

 

 1. Constructii, reabilitare, modernizare, modernizare, reparatii si intretinere linii de cale ferata fara sudarea sinelor;
 2. Constructii, reparatii, reabilitari, consolidari si intretinere poduri, podete si viaducte de cale ferata;
 3. Constructii, intretinere, reparare, modernizare, consolidare cladiri cu specific feroviar si instalatiile aferente, cu exceptia celor de gaze naturale;
 4. Constructii pentru apararea si protejarea terasamentelor (gabioane, brazduiri, cleionaje);
 5. Constructii pentru consolidarea terasamentelor (ziduri de sprijin, contraforturi, coloane si piloti, micropiloti, ranforti, drenuri);
 6. Constructii, reparatii si intretinere peroane, cheiuri, rampe, copertine, pasarele pentru calea ferata;
 7. Subtraversari linii de cale ferata prin foraj orizontal;
 8. Decolmatarea albiilor la poduri si podete, a santurilor si taieri de vegetatie pentru realizarea gabaritului de libera trecere si a vizibilitatii semnalelor;
 9. Proiectare si consultanta in domeniul infrastructurii feroviare cu exceptia instalatiilor feroviare;
 10. Constructii - montaj si reparatii capitale instalatii feroviare SCB, TTR si LC;
 11. Lucrari de intretinere si reparatii curente la instaltiile SCB;
 12. Constructii si reparatii treceri la nivel cu calea ferata;
 13. Constructii si refacere porti de gabarit pentru pasaje CF;
 14. Proiectare si consultanta in domeniul instalatiilor SCB si TTR;

       precum si servicii de ,,Lucrari de constructii a drumurilor si autostrazilor”